Tele1 Mobiilivaihde

Mobiilivaihde on nykyajan liikkuvaa työtä äärimmäisen hyvin tukeva puheratkaisu, joka perustuu pelkkien kännyköiden käyttöön viestinnässä. Helppokäyttöinen ratkaisu soveltuu yhtä hyvin viiden tai 5000 hengen organisaatiolle ja se toimii palveluperiaatteella ilman suuria kertainvestointeja laitteisiin tai järjestelmiin

Tele1 mobiilivaihde on viestinnän joustavuutta parhaimmillaan – mobiilisti päivittyvien läsnäolotietojen ansiosta asiakkaasi saavat yhteyden henkilöstöösi myös tien päällä, pikaviestit nopeuttavat yhteydenpitoa, ja puheluja voi soittaa ja vastaanottaa maksutta myös ulkomailla. Verkkoneuvottelujen järjestäminen sekä asiakaspalveluun liittyminen käyvät sujuvasti.

Vapautta välittäjälle

Mobiilivaihdetta käyttävän yrityksen puheluiden välittäjällä on tietokoneella selkeä käyttöliittymä, jolla hän hoitaa tulevia puheluita tai yhtä hyvin välittäjä voi toimia pelkän matkapuhelimen kanssa. Välittäjä voi yhdistää puhelut henkilöille tai ryhmiin, lähettää tekstiviestejä ja sähköposteja sekä tarkistaa työntekijän tavoitettavuuden. Työntekijät voivat päivittää itse paikallaolotietojaan ja vaihteen saa yhdistettyä kalenteritietoihin sekä kulunvalvontaan. Pelkän kännykän käyttö puheviestinnässä parantaa tavoitettavuutta ja tuo yritykselle kustannussäästöjä.

Vapautta välittäjälle

Matkapuhelinsovelluksesta näkee yhdellä silmäyksellä, ketkä yrityksen työntekijöistä ovat tavoitettavissa.

Mobiilivaihde voidaan toteuttaa nykyisellä numeroinnillanne tai yritysnumeroilla esim. 010, 020 tai 029 alkuisilla yritysnumeroilla.

SIP- Vaihdeliittymä

Tele1 SIP-Vaihdeliittymä välittää yrityksen IP-puhelinvaihteesta tulevan VoIP-puheliikenteen sekä kiinteän verkon liittymiin että matkaviestimiin. Palvelu tarjoaa liitynnän yleiseen puhelinverkkoon nopealla, asiakkaan tarpeen mukaan skaalautuvalla datayhteydellä.

Palomuurit ja VoIP-priorisointi

Tele1 Palomuuriratkaisut sisältävät palomuurin valvonnan ja ylläpidon. Ratkaisussa tulee automaattisesti mukana myös IP -Puhelinliikenteen priorisointi.

– Etätyömahdollisuus
– Langattomat verkot

Tele1 videoneuvottelut

Kun haluat yhdistää ääneen myös kuvan, työpäydän jaon ja esitykset, valitse Videopalvelu. Voit itse valita, millä päätelaitteella videopalveluun liityt tai käyttää jo olemassa olevia laitteitasi. Videopalvelu tarjoaa myös mahdollisuuden videoiden tallentamiseen ja niiden jakamiseen. Videopalvelun laskutus tapahtuu valintasi mukaan tuntipohjaisena tai kapasiteettiin perustuen.

Saapuvien puhelujen toiminnot

• Puheluiden ohjaukset kellonaikojen ja päivien mukaan (IP -ja GSM -puhelimiin)
• Sisäänsoittoryhmät ja useat kutsunumerot esim. myynti, asiakaspalvelu ja tekninen tuki
• Automaattiset vastaajapalvelut (IVR)
• Mobiilialaliittymät
• Puheposti
• Soitonsiirrot ja viiveistetyt ohjaukset
• Puheluiden poiminta

Varattu-toiminnot

• Jonotiedotteet
• Aloitus-, tauko-, ja pitomusiikit
• Ylivuotopalvelut
• Automaattiset vastaajapalvelut (IVR)
• Mobiilialaliittymät
• Puheposti
• Soitonsiirrot ja viiveistetyt ohjaukset
• Puheluiden poiminta

Puhelujen välitys

• Puhelujen välitys alanumeroihin ja GSM -numeroihin
• Puhelujen välitys IP -puhelimista ja GSM -puhelimista
• Käännöt suoraan tai välikyselyillä

Tarjoamme yrityksille myös IP-pohjaisia puhepalveluja, jotka eivät ole sidoksissa perinteisiin puhelinjärjestelmiin.

IP-pohjaista palvelua on helppo mukauttaa yrityksen muuttuviin tarpeisiin.

Puheliikenteen optimointi

Matkaviestintämarkkinoilla on tarjolla valtava määrä eri brändejä,  palveluntarjoajia, teknologioita ja eri tavoin hinnoiteltuja palveluita. Näillä pirstaloituneilla markkinoilla asiakkaalle ei ole jätetty keinoja ymmärtää tekemiensä valintojen seurauksia.

Palveluiden vertailun vaikeus on johtanut  siihen, että asiakkaat eivät voi luottaa saavansa aina parhaan ratkaisun tai edullisimman hinnan hyväksyessään puhelinoperaattorin ehdotuksen. Tele1 kumppanina voit luottaa saavasi aina kustannustehokkaimman ratkaisun vaivattomasti hyödyntämällä älykästä teknologiaamme.

Kommunikointi muuttaa muotoaan ja uusien sosiaalisten medioiden mukana ip-pohjaiset viestintäratkaisut lyövät itsensä lopullisesti läpi Suomen yritysmaailmassa. Suomen teleoperaattorit ovat tehneet vuosikymmenen ajan pääsääntöisesti gsm-pohjaisia mobiliteettia tukevia ratkaisuja. Olemme samaa mieltä, että työntekoa tehostetaan liikkuvuudelle mutta ideologiamme ei ole enää sidottu päätelaitteeseen tai ainoastaan gsm-verkkoon. Toimitamme räätälöityjä ratkaisuja, joissa päätelaitteena voi olla matkapuhelin, työasema tai pöytäpuhelin. Mitä taloudellisesti yrityksellenne tarkoittaisi jos voisitte siirtää 30-40% ulkomaan ja kotimaan gsm-liikenteestä maksuttomaksi ip- puheeksi?

Tele1 tuottaa ja ylläpitää asiakkailleen kustannustehokkaita kommunikaatioratkaisuja. Teemme yhteistyötä valikoitujen kumppaneiden kanssa. Tele1 viestintäratkaisut sopivat niin pk- kuin suuryritystenkin tarpeisiin.

Puhelinjärjestelmien huolto ja ylläpito

Puhelinjärjestelmien kanssa tulee usein tilanteita joissa soittoryhmiä, jonotusaikoja ym. ohjelmointeja pitäisi muuttaa, voit pyytää meiltä apua vaikka et olisikaan asiakkaamme, hoidamme muutokset joustavasti ja edullisesti tuntilaskutuksella tai ylläpitosopimuksella.

Ammattitaitoinen huoltohenkilökuntamme hallitsee seuraavien vaihteiden huollon ja ylläpidon: Siemens, Alcatel-Lucent, Unify, Nokia, Matra, MatraNortel, Eads Telecom, Nortel, Mercator, Ericsson, Panasonic ja Avaya.

Datayhteydet

Tele1 Toimittaa SIP -puhelinjärjestelmänsä tukevana palveluna internet yhteyksiä. Datayhteysvaihtoehtoina löytyy niin ADSL, kuin SHDSL -yhteyksiä.

ADSL -liittymät ovat sopiva vaihtoehto pienille tai keskikokoiselle yrityksille. Nopeusvaihtoehtoina 8-48Mbit/s.

SHDSL eli symmetrinen yhteys on parempi vaihtoehto mikäli linjalta vaaditaan äärimmäistä luotettavuutta. SHDSL -yhteysvaihtoehtoja löytyy aina 100MBit/s asti.

Microsoft Lync

Pikaviestintä-, puhe-, videoneuvottelu- ja kokouspalvelut ovat käytössäsi sijainnista riippumatta. Hyödynnä reaaliaikaisia tavoitettavuustietoja ja tehosta verkkoesityksiä valmiilla työkaluilla kuten ruudun ja ohjelmien jakamisella.

Kysy lisää: asiakaspalvelu[at]tele1.fi

lync